Hvem er Tiger Service?

Hos Tiger Service får du ikke en gjeng med dresskledde ledere, for vi er ikke som de største. Vi er lokale, personlige og stolte av det. Hos oss er alle ansatte ute hos kunder og jobber.

I 1999 startet Tommy Halden Jahr et enkeltpersonsforetak – renholdsbyrået Tiger Service. Siden den gang har vi tilbudt renholdstjenester i Jessheim, Ullensaker og omegn, og noen av kundene vi hadde den gang har vi fortsatt som trofaste kunder. I 2010 endret vi selskapsform til AS, og de fleste kundene vi har i dag har vært med siden da. 

I Tiger Service driver vi seriøst, og er opptatt av gode relasjoner med våre ansatte og kunder. Vi tror det er derfor de kundene våre blir hos oss i flere tiår – det er aldri noe tull. 

Vi jobber med de fleste typer renhold for den profesjonelle sektoren, og har hatt oppdrag på alt fra små kontorlokaler og mellomstore verksteder til store skoler. 

Tiger Service er selvsagt en godkjent renholdsbedrift, og er registrert i renholdsregisteret hos arbeidstilsynet og Brønnøysundregisteret. Alle våre ansatte har tarifflønn og krav på sykepenger samt forsikring. 

Firmaet er familiedrevet, og både Tommy og daglig leder Barbro har tilhørighet i Jessheim. 

Dermed er det lett for oss å gi deg personlig oppfølging dersom det skulle oppstå noe underveis! 

Send oss en melding, så tar Barbro kontakt med deg innen kort tid!

Grunnen til at vi har så flotte og lojale kunder går igjen: 

«Med Tiger Service er det aldri noe tull.»

Med lang fartstid i bransjen, kombinert med fleksibilitet og tett personlig oppfølging hos kundene våre – sørger vi for at du får et mindre problem å bekymre deg for i hverdagen. 

Vi vil være et enkelt valg for din bedrift, og et valg du kun trenger å gjøre én gang!