Skip links

Personvernerklæring for TIGERSERVICE AS

Denne personvernerklæringen vil oppdateres fortløpende og ble sist oppdatert 17. juli 2022. Den forteller om hvorfor og hvordan TigerService AS samler inn, behandler og beskytter personopplysninger.

Personvernerklæringen gjelder både aktiviteter knyttet til TigerService AS’s forvaltning, samt markedsføring og salg av våre produkter. TigerService AS arbeider kontinuerlig med å sikre at dine personopplysninger blir ivaretatt i henhold til gjeldende personvernlovgivning. Vi behandler alle data konfidensielt og har taushetsplikt om informasjon du velger å dele med oss.

 

Hvem er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene?

TigerService AS er behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

 

Hvorfor samler vi inn personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person. Dette inkluderer for eksempel navn, adresse, telefonnummer eller e-postadresse. Behandling av denne informasjonen inkluderer innsamling, lagring og videreformidling.

Vi behandler informasjon om deg hovedsakelig for 3 formål:

  1. For å betjene deg som kunde
    Vi benytter dine personopplysninger for å oppfylle lovbestemte plikter, samt for at du som kunde skal motta en god tjeneste. I henhold til Verdipapirfondloven og hvitvaskingsregelverket har BEDRIFT AS plikt til å lagre tilstrekkelig informasjon om den enkelte kunde. Kundeinformasjon lagres i 5 år etter at en kunde har avsluttet sitt kundeforhold hos oss. Kommunikasjon på e-post eller telefon med BEDRIFT AS salgsavdeling eller forvaltere lagres i 5 år.
  1. For å sende deg informasjon
    BEDERIFT AS kommuniserer også med interessenter som ikke er kunder. Personer som har samtykket til det vil motta informasjon i vårt nyhetsbrev om markedssyn, nye produkter eller invitasjoner til våre arrangementer.Når du melder deg på utsendelsen samtykker du til at vi kan behandle ditt navn og e-postadresse til dette formålet i henhold til markedsføringsloven og personopplysningsregelverket. Informasjonen lagres inntil samtykket trekkes tilbake.
  1. For å forbedre våre tjenester til deg
    Vi jobber kontinuerlig for å forbedre din opplevelse av våre kommunikasjonsflater, både teknisk og innholdsmessig. Derfor har vi behov for å forstå vårt publikum bedre. Når du besøker våre nettsider eller våre sider på sosiale medier samles det derfor inn informasjon om din adferd via enheten(e) du bruker.Informasjonen samles inn ved hjelp av informasjonskapsler, og inkluderer type enhet, operativsystem og nettleser, IP-adresse og sidehenvisning. Informasjonen samles inn ved hjelp av informasjonskapsler av Google Analytics, Facebook og LinkedIn, som behandler informasjonen på selvstendig grunnlag (les mer under Sosiale medier) BEDRIFT AS mottar all informasjon fra disse i aggregert form, dvs. som statistikk. Vi kan ikke spore informasjonen tilbake til deg, og benytter heller ikke verktøy for profilering av personer. Informasjonskapselen slettes automatisk 14 måneder etter ditt siste besøk på hjemmesiden hvis du ikke allerede har slettet den selv.Du har muligheten til å blokkere eller slette informasjonskapsler via innstillingene i nettleseren din. Om du velger å gjøre det kan du fremdeles bruke nettstedet vårt, men vil sannsynligvis oppleve redusert ytelse i form av lengre opplastingstid.Ønsker du mer informasjon om informasjonskapsler kan du besøke nettvett.no.

 

Analyseverktøyet Hotjar

TigerService AS bruker analyseverktøyet Hotjar (se www.hotjar.com). Vi bruker dette verktøyet til å hente inn og tydeliggjøre brukeratferd på vår nettside. Når verktøyet er aktivt, kan vi for eksempel se

  • Hvor brukerne klikker
  • Hvor langt ned på de ulike sidene brukerne scroller, og hvor de beveger seg
  • Hvor brukerne befinner seg når de avslutter økten

All data som samles inn via Hotjar, lagres på Hotjar sine servere i Irland. Ingen personlig informasjon samles inn. 

Innsamlet data er underlagt Hotjars retningslinjer for personvern. For å melde deg ut av målinger fra Hotjar, klikk her

 

Bruk av eksterne parter

TigerService AS er underlagt taushetsplikt. Vi kan kun dele dine personopplysninger med tredjeparter dersom behandlingsgrunnlag foreligger. Dette inkluderer myndigheter, samt våre samarbeidspartnere som bidrar til at vi kan utføre våre tjenester. Databehandleravtaler mellom TigerService AS og hver av leverandørene for disse verktøyene regulerer hvordan informasjonen behandles.

 

Hvilke rettigheter har jeg?

Alle som spør har rett til å få grunnleggende informasjon om innsamling og behandling av personopplysninger. Som registrert har du rettigheter knyttet til personopplysningene vi har om deg. Du har rett til å be om:

  • Innsyn i personopplysningene vi har om deg. Retten kan i enkelte tilfeller være begrenset av lovgivningen
  • Dersom opplysningene er uriktige eller ufullstendige har du rett til å få opplysningene rettet, med de begrensingene som følger av lovgivningen. Din forespørsel skal behandles kostnadsfritt og senest innen 30 dager.
  • Du har i enkelte tilfeller rett til å be om at dine personopplysninger blir slettet. Merk imidlertid at som følge av verdipapirhandelloven har vi plikt til å oppbevare opplysninger om kunder, samt tidligere kunder i et visst antall år. Du kan imidlertid kreve at slik informasjon pasifiseres og skjules.
  • Du har også rett til å klage til Datatilsynet om du mener vi behandler personinformasjonen din i strid med reglene.
  • Dataportabilitet: dersom det er sikkert og teknisk gjennomførbart kan vi overføre opplysningene dine til en annen behandlingsansvarlig.

 

Sikkerhet

Vi tar sikkerheten for dine personopplysninger på største alvor. Dine personopplysninger er lagret i systemer som er kryptert og passord-beskyttet. Tilgang til de ulike systemene er begrenset til ansatte som har behov for slik tilgang for å utføre sine arbeidsoppgaver. Alle ansatte i foretaket får opplæring i hvordan håndtere personopplysninger.

 

Kontaktinformasjon for retting, sletting eller innsyn

E-post: post@tigerservice.no
Telefon: +47 4666 1968
Postadresse: Skogvegen 9, 2053 Jessheim