Daglig renhold

Vi leverer renholdstjenester til bedrifter i Ullensaker og Jessheim. Selv om vi på fagspråket kaller det daglig renhold så mener vi kontorvask, enten det skulle dreie seg om daglig renhold, ukentlig renhold eller kanskje bare annenhver uke. En ren arbeidsplass sørger for et større trivsel blant de ansatte, og du kan være trygg på at vi leverer med høyt nivå på kvalitet og service. 

Når du bestiller befaring av oss kommer vi til deg for å finne ut av hvilken løsning som passer din bedrift best – slik at du får en skreddersydd løsning til en fair pris på bedriftsrenholdet.

Kontorvask

Alle arbeidsplasser er forskjellige, så hvilken type bedriftsrenhold du trenger finner vi ut av sammen på befaring. På befaring går vi blant annet gjennom størrelse på kontoret, hvor ofte du trenger renholdstjenester, når på døgnet det passer best at de gjennomføres og lignende – slik at du får et tilbud som matcher behovet til din bedrift.

Daglig renhold innebærer som regel:

Les mer om Tiger Service

Hos Tiger Service får du ikke en gjeng med dresskledde ledere, for vi er ikke som de største. Vi er lokale, personlige og stolte av det. Hos oss er alle ansatte ute hos kunder og jobber.

I 1999 startet Tommy Halden Jahr et enkeltpersonsforetak – renholdsbyrået Tiger Service. Siden den gang har vi tilbudt renholdstjenester i Jessheim, Ullensaker og omegn, og noen av kundene vi hadde den gang har vi fortsatt som trofaste kunder. I 2010 endret vi selskapsform til AS, og de fleste kundene vi har i dag har vært med siden da.

Tiger Service har renholdskunder i bedriftsmarkedet som har brukt våre tjenester i Jessheim og Ullensaker i over 20 år. Vi er lokale, opptrer ryddig, og alle våre ansatte har tarifflønn, krav på sykepenger og forsikring.

Å bestille renhold for bedrift kan være en omfattende prosess, og ingenting er mer irriterende enn å ansette noen som ikke gjør jobben. Hos oss kan du være trygg på at du får det du bestiller til en hyggelig pris, med personlig oppfølging.

Du trenger derfor bare gjøre dette valget én gang for din bedrift, så slipper du å stresse med det igjen.